De meest aparte brillen bij Siefers Opticum

Aparte brillen vindt u niet zomaar in iedere brillenwinkel. Hiervoor gaat u naar speciale adressen, waar bijzondere collecties worden opgebouwd. Daar vindt u de meest aparte brillen: opmerkelijk in vorm, kleur en zelfs materiaal. De naam is Siefers Opticum, een familiebedrijf met 35 jaar ervaring in het leveren van alle soorten brillen. Wilt u bijzondere collecties zien die modebewust zijn maar ook eigenheid hebben, dan wilt u echt eens onze winkel in Maastricht bezoeken.

Laat u adviseren over aparte brillen

Aparte vorm

lunor aparte brillenWat meteen aanspreekt aan aparte brillen is natuurlijk de vorm. Die springt al op grote afstand direct in het oog. Zoals de merkwaardige maar ook stijlvolle brillen van Cazal met hun twee L-vormige pootjes. Mannelijk van vorm, maar elegant genoeg voor vrouwen met sterke karakters. En een merk als Lunor heeft alleen maar aparte brillen: deze eigenzinnige elegante brilletjes worden nog altijd met de hand vervaardigd. En de royale, grote gouden brillen van Vue d’Or blijven zeker apart, waardoor alleen brillenliefhebbers met karakter deze durven te dragen.

Aparte materialen

Ook de materialen van huidige brillencollecties leveren aparte resultaten op. Zo is voor de hippe brildrager een echte houten bril van Rolf Spectacles of Gold and Wood een must-have, vanwege de diverse inheemse houtsoorten die uit diverse bossen over de hele wereld gehaald worden. Ook moet u de aparte buffelhoornbrillen van Cartier en Hoffman bekijken. Deze worden vervaardigd uit de fraaiste stukjes waterbuffelhoorn. De kleurschakeringen en structuren van dit natuurlijke materiaal zijn niet alleen apart, ze zijn volstrekt uniek per individuele bril!

Brillen van alle merken

Het team van Familie Siefers biedt u optimale oogzorg in combinatie met hoogwaardige monturen en zonnebrillen. Dit zijn stuk voor stuk aparte brillen van de bekendste en minder bekende merken zoals Cartier, Tod’s, Lindberg, Tom Ford, Dior, Celine, Cazal, Rolf Spectacles en nog veel meer. Deze kunt u allemaal bekijken en vergelijken in onze sfeervolle winkel.

Bijzondere service

Bij aparte brillen hoort een bijzondere service. Denkt u hierbij aan de service zoals u die alleen kunt krijgen van een familiebedrijf met decennialange ervaring. Waar men nog gewoon alle tijd voor u neemt, en u adviseert vanuit complete vakkennis en expertise. Niet alleen op het gebied van uw styling, maar ook op het gebied van professionele oogzorg. Zo kunt u bij ons voor alles terecht: aparte brillen, modieuze brillen, professionele oogmetingen, geslepen brilglazen op uw sterkte en aparte monturen die ook echt bij u passen.