De meest bijzondere brillen bij Siefers Opticum

Bijzondere brillen zult u niet meteen in iedere brillenwinkel tegenkomen. Daarom bezoekt u speciale adressen met unieke en diverse collecties. Hier vindt u de meest bijzondere brillen, die opvallen door hun materialen, kleuren en vormgeving. Dit geldt zeker voor familiebedrijf Siefers Opticum, dat vanuit 35 jaar ervaring de meest bijzondere collecties aanlegt. Uniek, eigen en origineel. Bent u dit ook, bezoek dan ook onze winkel in Maastricht.

Laat u adviseren over bijzondere brillen

Bijzonder brillen van bijzondere merken

Of het nu gaat om weinig bekende of juist zeer bekende brilmerken zoals Dior, Celine, Cartier, Cazal, Lindberg, Tom Ford, Tod’s of Rolf Spectacles, u vindt alle soorten bijzondere brillen in ons assortiment. Die mag u stuk voor stuk bekijken en vergelijken in onze sfeervolle winkel in de Stokstraat 22, niet ver van de Sint Servaasbrug in Maastricht. Hier biedt ons hechte familieteam u professionele oogzorg in de ruimste zin van het woord. Of het nu gaat om het bieden van bijzondere monturen en zonnebrillen of het verrichten van speciale oogmetingen en het leveren van brilglazen op maat.

Bijzondere vorm

De vorm is natuurlijk het eerste wat opvalt aan uw bril. Springt deze al op grote afstand direct in het oog, dan draagt u wellicht een van de bijzondere brillen van het luxe Vue d’Or, dat uitsluitend gedragen wordt door brillenliefhebbers met durf. Of een merkwaardige maar ook stijlvolle bril van Cazal met zijn twee kenmerkende L-vormige pootjes. Deze is mannelijk in vorm, maar vrouwelijk genoeg door de kleurtinten en afwerkingen. Bijzondere brillen zijn ook die van het eigenzinnige Lunor, dat zijn elegante brilletjes nog altijd met de hand maakt.

Bijzondere materialen

De huidige grote brillencollecties krijgen steeds meer eigenheid, mede dankzij bijzondere materialen. Denk aan de brillen van Hoffman en Cartier, die uit de kleinste stukjes prachtig waterbuffelhoorn vervaardigd worden. Dit levert unieke structuren en kleurschakeringen op per afzonderlijke bril. Bent u meer een hippe brildrager, mis dan niet de houten brillen van Gold and Wood en Rolf Spectacles, gemaakt uit diverse prachtige houtsoorten uit de hele wereld.

Bijzondere service

Bijzondere brillen verdienen een even bijzondere service. Ook daarom gaat u naar een familiebedrijf met decennialange ervaring. Hier bij Siefers Opticum nemen wij nog de tijd voor u, met specialistisch advies over welke bijzondere brillen bij u passen, en tijdens onze professionele oogzorg. U kunt dus voor alles bij ons terecht, zeker voor bijzondere brillen die u perfect staan en passen: met op maat geslepen brilglazen op de juiste sterkte en montuur, zodat u deze langdurig en comfortabel draagt.