Uw contactlenscentrum midden in Maastricht

Zoekt u een contactlenscentrum in Maastricht? Niet voor lang, want Siefers Opticum ligt midden in het centrum en biedt hier de kwaliteit en service zoals alleen een gedreven familiebedrijf dat doet. Wij staan dan ook in en buiten Maastricht bekend om onze klantvriendelijke service, gespecialiseerde oogmetingen en hoogwaardige producten. Wij werken bovendien proactief en snel te werk. Hier krijgt u niet alleen precies wat u zoekt, maar ook precies wat u nodig heeft. Bezoek ons contactlenscentrum in Maastricht of neem nu meteen contact met ons op voor meer informatie.

Voordelig contactlenscentrum

Net zoals brillen kunnen ook contactlenzen aardig prijzig zijn. Zeker als u hiervoor naar een gespecialiseerd contactlenscentrum met een goede naam gaat. Toch houdt Siefers Opticum in Maastricht zijn service en producten graag voordelig. Daarom werken wij sinds 2015 samen met Lensonline.nl, zodat wij in staat zijn uw lenzen te leveren voor absolute internetprijzen, terwijl u toch nog profiteert van de vakkennis en gedegen lenscontrole van een specialistisch contactlenscentrum.

Afspraak maken bij hèt contactlenscentrum in Maastricht

Waarom ons contactlenscentrum in Maastricht?

U kiest bij Siefers Opticum in Maastricht voor de filosofie dat er ten alle tijde een goede balans moet zijn tussen esthetiek en optimale oogzorg. Dat wij dit kunnen garanderen wordt geïllustreerd door het eenvoudige feit dat ons familiebedrijf al 35 jaar bestaat. Op dit moment staan vader en zoon, Sonja en Dominique voor u klaar met absoluut vakmanschap in moderne esthetiek, slimme inkopen over de hele wereld en deskundige oogzorg.

Locatie contactlenscentrum in Maastricht

Ons contactlenscentrum is gemakkelijk vindbaar. Niet ver van de bekende Sint Servaasbrug in Maastricht ligt de Stokstraat. Op nummer 22 bent u van harte welkom om in alle rust onze producten te bekijken, vragen te stellen en de beste oogzorg te ontvangen van deskundige en ervaren oogspecialisten. Heeft u zo snel mogelijk een oplossing nodig, dan raden wij u onze 1-uursservice aan. Hiermee ontvangt u nog op dezelfde dag uw lenzen of bril op maat, dankzij de efficiënte werkwijze en ruime voorraad van ons contactlenscentrum.

Contactlenscentrum en brillenwinkel

U vindt ook meer dan genoeg brillen in onze winkel. Gebruikt u voor sommige situaties nog een bril, bekijk dan ook onze bijzondere collecties van Cazal, Dior, Tod’s, Rolf Spectacles, Tom Ford, Celine, Lindberg, Cartier en nog veel meer bekende en minder bekende merken. Ook hiervoor verzorgen wij alle soorten oogmetingen, adviezen en brilglazen op maat. Wilt u zien wat de moderne modewereld te bieden heeft, neem dan een kijkje.