Uw specialist in duurzame brillen

Bij Siefers Opticum vindt u de meest comfortabele en duurzame brillen ter wereld. Prachtige producten die uitblinken in ontwerp, materiaal, vormgeving en gebruiksgemak. U ontdekt bij ons de talloze variaties van monturen uit hoorn, goud en zelfs hout. Van alle denkbare merken, zoals Tod’s, Tom Ford, Cazal, Dior, Celine, Lindberg, Cartier en Rolf Spectacles. Waar u ook voor kiest, al deze brillen zijn op duurzame wijze vervaardigd. Wij vertellen en adviseren hier graag meer over. Bezoek hiervoor onze winkel in Maastricht of neem nu meteen contact met ons op.

Meer weten over duurzame brillen?

Duurzame houten brillen

Houten brillen zijn duurzame brillen. Ze worden vervaardigd uit verantwoord hout. Natuurlijk lijkt dit een ongebruikelijk materiaal, maar als u de nieuwste modellen ziet begrijpt u meteen de populariteit van deze brillen bij jonge brildragers. Het vakmanschap waarmee deze zijn opgebouwd uit verschillende houtsoorten straalt af op de drager. Bovendien profiteert de drager van de duurzaamheid van het materiaal: houten brillen gaan niet snel kapot en gaan vele jaren mee. Daarom biedt Siefers Opticum een ruime voorraad met houten brillen van diverse kwaliteitsmerken.

Duurzame hoorn-brillen

Ook hoorn-brillen zijn duurzame brillen, gezien deze van het natuurlijke materiaal hoorn gemaakt zijn. Dit is veelal afkomstig van de fraaiste stukjes hoorn van een waterbuffel. De dieren worden niet geslacht voor hun hoorn. Het duurzame materiaal is niet alleen prachtig en uniek per afzonderlijke bril, het is tevens afbreekbaar en dus milieuvriendelijk. En ook de levensduur is optimaal: hoorn-brillen gaan praktisch eindeloos mee en behoren daarmee tot de meest duurzame brillen ter wereld.

Duurzame brillen met uw glazen op maat

De kwaliteit van uw brilglazen is uiteraard even belangrijk als het duurzame aspect. Immers gebruikt u uw bril de hele dag door. U wilt daarom dat deze behalve een stijlvol uiterlijk ook een probleemloos zicht oplevert. Ook daarom bezoekt u Siefers Opticum, omdat wij zeer grondige en correcte oogmetingen uitvoeren. Uw glazen leveren wij snel en voordelig uit eigen voorraad en slijpen wij perfect op maat en afgesteld op uw ogen.

Oogzorg in stijl

Bij professionele oogzorg hoort volgens ons ook gedegen stijladvies. Zoals alleen een echt familiebedrijf met ruim 35 jaar ervaring dat kan, geven wij u gericht advies waarmee u precies de juiste duurzame brillen vindt die bij u passen. Zo kan ter sprake komen welke en waarom bepaalde monturen meer of minder bij uw stijl en smaak passen. Zoals welke warme of meer koele tinten het beste samengaan met uw haar en gezicht.