De meest luxe gouden brillen

U zoekt gouden brillen omdat u kiest voor een klasse apart, voor zeldzame edelmetaal en een stijlvol ontwerp dat perfect bij u past. Niet alleen dit jaar, maar ook alle andere, want gouden brillen worden alleen maar mooier en waardevoller. Zo blijven ze tijdloos, net als Siefers Opticum in Maastricht. Ons familiebedrijf geeft u gepast stijladvies én professionele oogzorg. Bezoek onze winkel of neem nu contact met ons op.

Meer weten over gouden brillen?

Wat voor gouden brillen?

Siefers Opticum biedt u gouden brillen in diverse modellen, van verschillende merken. Een fraai voorbeeld zijn Vue D’or brillen, een merk dat meteen opvalt in verfijning en eigenzinnigheid. Ontworpen naar signatuur van ontwerper Frans Veurink, stralen deze gouden brillen de onmiskenbare klasse uit van 14 of 18-karaat goud, met genoeg verfijning dankzij het subtiele ontwerp. Ontdek deze maar ook andere luxe gouden brillen in onze winkel.

Waarom onze gouden glasbrillen?

Bij Siefers Opticum merkt u hoe prettig het is te winkelen bij een familiebedrijf met 35 jaar ervaring. Hier gaat u naartoe om te profiteren van een perfecte balans tussen esthetiek en professionele oogzorg. Hier krijgt u nog de tijd om van gedachten te wisselen en alles goed op u te laten inwerken. Want die persoonlijke aandacht en inspiratie hoort bij het aankopen van een echte gouden glasbril. Hiervoor staat Siefers Opticum. Vader en zoon, Dominique en Sonja combineren vakmanschap, stijlgevoel en scherpe inkopen in London, Milaan, München en Parijs in een optimale service op praktisch én esthetisch gebied.

Prisma metingen

Zowel uw ogen als stijl zijn bij ons in veilige handen. Wij verzorgen alle soorten oogmetingen, zelfs zeer specialistische zoals prisma-metingen en binoculaire oogmetingen. Ook helpen wij u in uw zoektocht naar de juiste (gouden) brillen, door bijvoorbeeld met u te bepalen welke warme of juist koele tinten u staan en welke monturen het beste passen bij uw kapsel en gezicht. Hierbij heeft u alle aandacht, tijd en rust. Wanneer u ook langskomt.

Onze gouden brilmonturen: prijsvoordeel

Ouderwets vakmanschap binnen een moderne service: Siefers Opticum laat zien dat het kan. Hierbij horen niet in de laatste plaats gunstige prijzen voor alle soorten en merken brillen. Ondanks uw luxe winkelervaring bij Siefers Opticum zijn al onze prijzen scherp. Zeker als het gaat om onze gouden brillen, die u stuk voor stuk kunt kopen voor de beste prijzen.