Onze houten brillen: uw eigen originele stijl

Houten brillen zijn net even anders. Het lijkt een ongebruikelijk materiaal, maar als u de nieuwste modellen uitprobeert ziet u meteen hoe natuurlijk ze ogen. Dit zijn bijzondere producten en daarom is het niet verwonderlijk dat ze populair blijken bij jong en oud. Siefers Opticum biedt u diverse houten brillen van de beste merken. Het vakmanschap waarmee deze zijn vervaardigd geven u erudiete stijl. Bezoek onze winkel en merk het zelf.

Meer weten over houten brillen?

Wat voor houten brillen?

Wij presenteren u met trots een indrukwekkend collectie assortiment met houten brillen. Deze prachtige houten monturen bestaan uit tropisch hout van over de hele wereld, dat met unieke processen tot platen wordt gewalst en verstevigd. Deze houten brillen staan dan ook bekend om hun duurzaamheid, flexibiliteit, sterkte en comfort. Wij wijzen u graag op de volgende merken:

Rolf Spectacles

Rolf Spectacles is een klein Oostenrijks familiebedrijf van Roland Wolf. Wat u meteen opvalt aan deze houten of bamboe brillen is hoe licht ze zijn. Hierdoor zitten ze fantastisch. Bijzonder detail van dit strakke design: de monturen steken schroefloos in elkaar.

Gold and Wood

De houten brillen van Gold and Wood zijn ontworpen met aandacht voor comfort, flexibiliteit en absolute kwaliteit. Ook Gold and Wood zoekt zijn hout zorgvuldig uit en gebruikt schitterend donker ebony uit Afrikaans tropenbossen, paars purperhout uit Brazilië, diep roodbruin Bubinga uit Gabon en Kameroen, Tanganika uit Afrika, en Bolivar uit Canada. Deze houtsoorten worden tevens gewalst tot platen en extra verstevigd binnen een innovatief proces dat uniek is voor het merk Gold and Wood.

Houten bril op de juiste sterkte

Volgens ons moet uw investering in een van onze houten brillen perfect zijn. Hiervoor adviseren wij u niet alleen over de relevante esthetiek en wat het beste past bij bijvoorbeeld uw kapsel, gezicht, stijl en smaak, maar ook verzorgen wij zorgvuldige oogmetingen voor een perfecte houten bril met glazen op de juiste sterkte. Siefers Opticum is gespecialiseerd in alle specialistische metingen en heeft hierdoor bovengemiddelde kennis en ervaring op het gebied van oogzorg.

Gevestigd familiebedrijf

Siefers Opticum is een echt familiebedrijf met ruim 35 jaar ervaring. Hier vindt u dan ook de juiste balans tussen esthetiek en professionele oogzorg. Hierbij hoort persoonlijke aandacht en tijd om met deskundige experts van gedachten te wisselen over houten brillen en meer. Aandacht en inspiratie horen bij het aankopen van uw bril. Bezoek daarom onze winkel in Maastricht.

Voorbeelden van houten brillen