Uw houten brilmontuur van Rolf Spectacles

Veel stijlvoller dan het houten brilmontuur wordt het niet. Want hout is een bijzonder materiaal dat een verbazingwekkend sterk en licht product oplevert. Met een schitterende werking en kleur, verschillend per individuele bril. Zonder schroeven, zonder metaal. Zo goed als onderhoudsvrij. Heeft u nog een reden nodig om geen houten brilmontuur van Rolf Spectacles te kopen? Wij kunnen hem niet bedenken, terwijl wij toch al 35 jaar ervaring hebben. Maak kennis met uw nieuwe brilmontuur van Rolf bij Familiebedrijf Siefers Opticum.

De juiste houten brilmontuur

Zoals u ziet is iedere bril van Rolf Spectacles de moeite waard. Desondanks is het de moeite waard de verschillende modellen met elkaar te vergelijken. Want wat past u beter? De Primula, Taunus, Sapphire, Topolino, Traveller, Olympia, Lambda, Mark, Anglia, Commander, Cougar, Greyhoud, Isabella, Flavia, Espada of Duett? Ontdek dit bij Siefers Opticum, waar u gedegen stijladvies krijgt op basis van uw persoonlijke smaak en voorkomen. Want wij geloven nog altijd in de perfecte balans tussen optimale oogzorg en esthetiek. Onze klanten zien het bewijs.

Ook een houten brilmontuur van Rolf Spectacles?

Houten brilmontuur met perfecte glazen op maat

Bij uw houten brilmontuur van Rolf Spectacles horen natuurlijk de juiste brilglazen. Hiervoor verzorgen wij gespecialiseerde oogmetingen uit, waaronder ook prismametingen en binoculaire rood/groentesten. Hierdoor krijgt u perfecte brilglazen, zodat u alles haalt uit uw aankoop: u draagt uw houten brilmontuur moeiteloos de hele dag. Wij slijpen deze in eigen beheer, voor een optimaal resultaat.

Onderhoudsvrije houten brilmontuur

Bijkomend voordeel van een houten brilmontuur is dat deze een hoge duurzaamheid heeft; hij is zowel milieuvriendelijk als bestand tegen de tand des tijds. Een belangrijke oorzaak hiervan ligt niet alleen in het ijzer- en schroefloze ontwerp, maar ook in de speciale behandeling die het oppervlak van de bril heeft ondergaan. Door deze finish is de houten brilmontuur van Rolf Spectacles praktisch onderhoudsvrij. Zo zult u steeds positiever naar en door uw bril gaan kijken.

Waarom houten brilmonturen van Rolf Spectacles?

Zelfs wij moeten met enige trots toegeven dat wij trots zijn op de unieke collecties van Rolf Spectacles in onze winkel. Wij vinden het bijzonder hoe lichtgewicht en comfortabel de houten brilmontuur van Rolf Spectacles is. Deze vervaardigt Rolf volledig uit bamboe of hout. Hierdoor zijn de monturen volledig schroefloos en hebben zij een extra strak design. De afwerking is zowel indrukwekkend als onderhoudsvrij. Het is duidelijk dat iedere houten brilmontuur van Rolf met liefde wordt gemaakt. Die onderliggende passie en kracht liggen diep in het ontwerp, wat afstraalt op u als drager.