Hoffmann Brillen

Hoffmann Natural Eyewear en Swisshorn zijn twee Duitse handgemaakte parels, bestaande uit natuurlijke waterbuffelhoorn. Deze waterbuffelhoorn is zeer licht en aangenaam op de huid, waardoor de bril zorgt voor een uitstekend gevoel van comfort om dragen.

Elke structuur van hoorn is anders, elke montuur is dus uniek in kleur. Let wel, voor de productie van deze monturen werden geen dieren geslacht, de hoorn wordt gebruikt van reeds overleden dieren.

Karaktervolle Hoffman brillen

De bekendste Hoffmann brillen zijn Swisshorn en Natural Eyewear. Deze twee Duitse parels zijn handgemaakt uit natuurlijke hoorn van de waterbuffel. Dit bijzondere materiaal is uiterst licht en voelt aangenaam aan de huid, waardoor u de Hoffman brillen lang en probleemloos draagt met uitstekend comfort. U heeft hiermee bovendien een unieke bril, want de structuur verschilt per hoorn. Perfect voor mensen met karakter en eigenheid dus. Ontdek uw toekomstige Hoffman bril(len) nu in onze winkel of neem contact met ons op!

Hoffman brillen van Siefers Opticum

Hoffman brillen koopt u bij Siefers Opticum als u een even voordelige als prettige service wilt ontvangen. Want dit is een familiebedrijf met ruim 35 jaar ervaring, waar u nog persoonlijke aandacht en optimale resultaten krijgt. Van vakkundige oogmetingen tot en met praktisch advies en stijladvies op maat. Voor ons is dat simpelweg vanzelfsprekend bij een belangrijke aankoop als een bril, of deze nu van Hoffman of een ander merk is. Die perfecte balans tussen oogzorg en esthetiek vereist vakmanschap, stijlgevoel en een veelzijdige collectie. Met andere woorden: een bezoekje aan Siefers Opticum.

Hoffman brillen op maat

Uw ogen zijn in capabele handen bij ons familiebedrijf. Een gekwalificeerd en ervaren team verzorgt alle soorten oogmetingen, of dit nu gewone oogmetingen zijn of specialistische prismametingen en binoculaire metingen. Hierop maken wij uw bril op maat, zodat u niet alleen in stijl maar ook met haarscherp beeld de wereld instapt.

Persoonlijk advies over Hoffman brillen

Hoffman brillen zijn fantastisch, maar staan ze u wel? Niet ieder montuur past bij alle mensen. Daarom geven wij u graag advies bij het bekijken en vergelijken van al onze brillen. Bij Siefers Opticum leert u uw merk dan ook echt kennen. Zo weet u precies welk specifiek model u goed staat en waarom. Bijvoorbeeld in de combinatie met uw korte of lange haar en de juiste koele of warme tint van het materiaal. Wij leggen u alles uit over Hoffman brillen en hoe deze zich verhouden tot belangrijke internationale merken zoals Lindberg, Tod’s, Dior, Rolf Spectacles, Cazal, Tom Ford en Celine.

Hoffman brillen uit Maastricht

Siefers Opticum vindt u in de Stokstraat 22 te Maastricht, niet ver van de Sint Servaasbrug. In onze winkel krijgt u alle ruimte en aandacht voor het stellen van uw vragen, het ontvangen van deskundig advies en het bekijken van de fraaiste (Hoffman) brillen. Ook kunt u bij ons terecht voor uw lenscontrole of lenzen voor internetprijzen.

Hoffmann Brillen