Vue d'Or brillen

Genieten van luxe, verfijning en eigenzinnigheid doet u met een van de brilmonturen van Vue d'Or. De gouden modellen van deze brillen zijn vervaardigd uit een indrukwekkend 14- of 18-karaat geelgoud. Enkele modellen komen met aanvullende royale ornamenten. Vue d'Or brillen zijn van de signatuur van ontwerper Frans Veurink en dat ziet u. De kwaliteit, exclusiviteit en klasse stralen er vanaf. Kom dit zelf bekijken in onze winkel in Maastricht.

Vue d'Or brillen van goud

Bij Siefers Opticum vindt u verschillende gouden brillen, van Vue d’Or en andere merken. Naast het overduidelijk visuele aspect merkt u hoe comfortabel een gouden bril zit. Dit is te danken aan het ontwerp, maar ook aan het materiaal. Goud is immers antiallergeen en hierdoor geschikt voor langdurig direct contact met de huid. Zo voelt uw bril van Vue d'Or altijd even prettig en comfortabel aan als dat deze er uitziet. Een gouden bril wordt bovendien alleen maar mooier met de tijd.

Waarom onze Vue d'Or brillen?

Siefers Opticum laat u zien hoe prettig het is te winkelen bij een familiebedrijf met 35 jaar ervaring. Hier is nog altijd ruimte voor persoonlijke aandacht en optimale resultaten, om te wisselen van gedachten en om alles goed op u te laten inwerken. Die aandacht en inspiratie hoort bij het aankopen van gouden brillen, of deze nu van Vue d’Or zijn of een ander merk. Het familieteam van Siefers Opticum gelooft nog in de balans tussen professionele oogzorg en esthetiek. Zo profiteert u bij ons van volkomen vakmanschap, moderne stijlkennis en inspirerende collecties uit London, Milaan, München en Parijs.

Perfect afgestelde Vue d'Or brillen

Niet alleen uw uiterlijk maar ook uw ogen zijn in veilige handen bij Siefers Opticum. Wij verzorgen namelijk alle professionele oogmetingen, van gewone metingen tot zeer specialistische metingen zoals prisma- en binoculaire metingen. Hierdoor past uw product straks in ieder opzicht perfect bij u. Dit is het resultaat van onze prettige persoonlijke service vol aandacht voor uw specifieke wensen.

Kom langs in Maastricht

U vindt onze winkel in de Stokstraat 22, niet ver van de Sint Servaasbrug. Hier stelt u in alle rust uw vragen, bekijkt en vergelijkt u al onze brillen en ontvangt u de beste oogzorg van deskundige en ervaren vakspecialisten. Voor een directe oplossing gebruikt u onze 1-uursservice, waarmee u uw Vue d’Or bril nog dezelfde dag heeft, direct geleverd en aangepast in onze eigen winkel.

Gerelateerde materialen:

Goud

Vue d'Or brillen