Wollenweber brillen

Wollenweber hoornen monturen zijn een bevestiging van een sterke persoonlijkheid en een duidelijk bewustzijn. Iedere hoornen bril is uniek, het materiaal heeft een minimaal gewicht en heeft een perfect draagcomfort. Als materiaal wordt de Indische buffelhoornen gebruikt. De mogelijkheden in buffelhoorn zijn divers. Zo dan het 100% hoorn zijn maar ook hout en cashmir wordt vaak in de bril verwerkt.

Het is de bril die voor het leven is en uniek in zijn soort.

De klasse van verstelbare Wollenweber brillen

U bent geïnteresseerd in Wollenweber brillen omdat deze monturen een bevestiging zijn van uw unieke persoonlijkheid. Wollenweber brillen weerspiegelen dit niet alleen dankzij hun verstelbare vorm en lengte, maar ook dankzij het prachtige waterbuffelhoorn. Dit materiaal is uniek, heeft een minimaal gewicht en garandeert perfect draagcomfort. Nog bijzonderder is dat u in Wollenweber brillen niet alleen hoorn maar ook cashmir en hout terugvindt. Kan het nog fraaier? Ontdek dat in de sfeervolle en veelzijdige winkel van Siefers Opticum in Maastricht.

Welke Wollenweber brillen zijn voor u?

Wij hebben uiteenlopende brillen van Wollenweber voor u in het assortiment. Hierdoor heeft u ruime keuze uit verschillende tinten, kleuren, materiaalsoorten en uitvoeringen. Zo vindt u al snel de juiste Wollenweber bril die het beste aansluit op uw eigen wensen en stijl. Hierbij maakt u de juiste afwegingen tussen de vele brillen met behulp van ons deskundige advies. Indien gewenst geven wij u graag uitgebreid advies over welke monturen het beste passen bij uw haar, stijl en gezicht. Zo weet u pas echt dat u de beste Wollenweber in huis haalt!

Wollenweber brillen uitproberen

Natuurlijk zien Wollenweber brillen er alleen al op de foto’s subliem uit. Maar er gaat nog altijd niets boven het in het echt bekijken en uitproberen van Wollenweber brillen. U moet deze echt eens in context zien. Want het aanschaffen van uw bril is belangrijk. Ook daarom gaat u naar Siefers Opticum, omdat wij een echt familiebedrijf zijn. Met 35 jaar ervaring en moderne stijlkennis en expertise bieden wij het beste op het gebied oogzorg, brillencollecties en stijladvies.

Wollenweber brillen op maat!

Uw zicht en draagcomfort zijn minstens zo belangrijk als het voorkomen van uw Wollenweber bril. Kies daarom voor een gespecialiseerde oogmeting van Siefers Opticum, waar u de beste service krijgt en dus perfecte glazen op maat, die wij voor u slijpen in eigen beheer. Wilt u uw Wollenweber bril zo snel mogelijk gebruiken, profiteer dan van onze extrasnelle 1-uursservice, waarin wij uw bril ook echt binnen het uur klaar voor u hebben.

Wollenweber: een instituut

Dieter Wollenweber staat bekend om zijn opwindende en opvallende materialen en ontwerpen. Hij was de eerste die hoornen brillen vervaardigde met uitgebreide fabricagetechnieken, die zelfs nu nog de basis vormen voor zijn brillen. Bijzonder en herkenbaar zijn alle monturen van hoorn en houten laminaat. Dankzij zijn innovatieve techniek zijn compleet nieuwe kleuren en vormen mogelijk geworden.

Gerelateerde materialen:

Hoorn

Wollenweber brillen