Natuurlijk materiaal: de fraaiste brillen

Zoekt u brillen van natuurlijk materiaal? Logisch, want niet alleen zijn deze vederlicht, comfortabel en anti-allergeen, ze zijn ook nog eens prachtig. De meest bekende designers creëren tegenwoordig de beste glasbrillen en zonnebrillen. Dit ziet u aan de flexibele houten brillen van Rolf Spectacles en Gold and Wood, aan de buffelhoornbrillen van Cartier, Hoffmann en Wollenweber en de exclusieve gouden brillen van Vue d’Or. Allemaal uniek, allemaal van natuurlijk materiaal. Ontdek ze in de sfeervolle familiewinkel Siefers Opticum.

meer weten over brillen van natuurlijk materiaal?

Waarom natuurlijk materiaal in brillen?

U draagt uw bril lang en daarom moet deze perfect zitten. Behalve de vorm is het materiaal zeker zo belangrijk. Want door het langdurig dragen kunnen sommige brillen gaan irriteren. Zeker als u extra gevoelig of allergisch bent voor bepaalde materialen. Diverse metalen, kunststoffen en afwerkingen zoals acetaat maken het dragen van uw bril dan tot een last. Dit voorkomt u met brillen van natuurlijk materiaal. Hiervoor heeft Siefers Opticum een veelzijdig assortiment voor u klaar staan.

Advies over brillen van natuurlijk materiaal

Uw aanschaf van een bril uit natuurlijk materiaal roept een hoop vragen op. Tenminste, als u verstandig winkelt. Want welke brillen bestaan er van natuurlijk materiaal? Wat zijn de verschillen? Welke stijlen passen wij u? Voor antwoorden op deze en alle andere vragen bezoekt u Siefers Opticum, vanwege onze 35 jaar rijke ervaring in het op maat leveren van kwaliteitsbrillen. Ons familiebedrijf neemt nog alle tijd voor u en levert een service met persoonlijke aandacht, deskundige adviezen en uiteenlopende brillen van natuurlijk materiaal. Kom dus langs en ontdek uw eigen stijl.

Welke brillen van natuurlijk materiaal?

Bij ons vindt u uiteenlopende brillen van bijvoorbeeld Celine, Dior, Cazal, Cartier, Lindberg, Rolf Spectacles, Tod’s en Tom Ford. In deze collecties zitten prachtige brillen die zijn vervaardigd uit natuurlijk materiaal. Een recente trend is hout, waarvan verschillende soorten worden samengeperst tot lichtgewicht platen voor brillen met een fascinerende werking in kleurtoon en houtnerf. Ook hoorn is een prachtmateriaal voor natuurlijke brillen, veelal vervaardigd uit de fraaiste stukjes van de buffelhoorn. Dit natuurlijke materiaal is bij uitstek anti-allergeen. Net als het altijd fraaie goud, waarvan u tevens prachtige brillen vindt in onze winkel aan de Stokstraat 22 te Maastricht.

Brillen op sterkte

De mensen van Siefers Opticum zijn meer dan stijlspecialisten, ook zijn ze goed opgeleide en deskundige oogspecialisten. Uw oogzorg is dan ook in deskundige handen bij ons: wij verzorgen alle soorten oogmetingen, zelfs voor specialistische toepassingen. Hierdoor bieden wij u een hoogwaardige service in elk opzicht.

Overzicht van merken met brillen van natuurlijk materiaal