Deskundige oogzorg in Maastricht

Voor perfecte oogzorg in Maastricht bezoekt u Siefers Opticum. Want onze filosofie zorgt voor een uitstekende balans bestaan tussen oogzorg en esthetiek. U bezoekt ons voor deskundige oogmetingen, persoonlijk advies en de fraaiste brillencollecties. Hier krijgt u nog de service die hoort bij het uitzoeken van de juiste bril of lenzen, zoals dat alleen kan bij een familiebedrijf met 35 jaar ervaring. Kies voor vakmanschap, gastvrijheid en het juiste modegevoel. Bezoek onze winkel of neem contact met ons op.

Maak een afspraak voor deskundige oogzorg in Maastricht

Specialistische oogzorg in Maastricht

Bij Siefers Opticum is zelfs de meest veeleisende klant in veilige handen. Wij voeren alle oogmetingen uit, zelfs voor specifieke toepassingen in opdracht van bijvoorbeeld tandartsen of chirurgen, bijvoorbeeld met prismametingen en binoculaire oogmetingen. Wie u ook bent, wat u ook doet, Siefers Opticum geeft u de tijd, aandacht en oogzorg die u verdient.

Oogzorg voor contactlenzen

Omdat Siefers Opticum inspeelt op de nieuwste ontwikkelingen en innovaties, bieden wij u ook het beste op het gebied van contactlenzen. Zo kunt u bij ons terecht voor hoogwaardige lenscontroles. Ook hierbij profiteert u van onze grote ervaring en gespecialiseerde vakkennis op het gebied van Oogzorg. Wij werken sinds 2015 samen met Lensonline.nl, zodat u onze lenzen voor internetprijzen koopt.

Oogzorg in stijl

Bij professionele oogzorg hoort volgens ons gedegen stylingadvies. Want uw bril moet niet alleen perfect zitten en werken, hij moet u ook perfect staan. Hiervoor adviseren wij u over bepaalde brilmonturen, kleuren en warme of koele tinten en wat beter past bij uw smaak, stijl, gezicht en haar. Door deze betrokken oogzorg kiest zowel jong als oud, man en vrouw voor Siefers Opticum in Maastricht.

De fraaiste collecties van Maastricht

Niet alleen biedt familie Siefers optimale oogzorg, ook tonen wij u een indrukwekkende collectie met de fraaiste monturen en (zonne)brillen. Internationale merken zoals Celine, Dior, Cazal, Cartier, Lindberg, Rolf Spectacles, Tod’s en Tom Ford worden slim ingekocht in Milaan, Parijs, München en London en zijn hierdoor uitstekend geprijsd.

Toegankelijke oogzorg

U vindt ons heel gemakkelijk in Maastricht, niet ver van de Sint Servaasbrug. Hier in de Stokstraat 22 bent u van harte welkom om in alle rust vragen te stellen, onze brillen te bekijken en de beste oogzorg te ontvangen van ervaren en deskundige vakspecialisten. Wilt u snel een oplossing, gebruik dan onze speciale 1-uursservice, zodat u nog op dezelfde dag een bril of lenzen op maat heeft, geleverd vanuit onze eigen voorraad van kwalitatief hoogwaardige brillenglazen en lenzen.