Professionele prisma-meting

laat een prismameting uitvoeren door Siefers Opticum in MaastrichtOnze prisma-meting vraagt u aan als uw ogen moeite hebben op hetzelfde punt gefixeerd te blijven. Soms ontstaan klachten als twee ogen niet goed samenwerken. Het zicht levert dan problemen op, tot en met hoofdpijnklachten en evenwichtsstoornissen. De prisma-meting, samen met andere diverse testen, bepaalt welk probleem en in welke mate deze voor uw klachten zorgt. Hiervoor bestaan gerichte oplossingen. Siefers Opticum adviseert u hier graag over en levert een maatgerichte oplossing. Neem nu contact met ons op voor uw professionele prisma-meting.

Meer weten over een prismameting?

Gespecialiseerde prisma-metingen

Dankzij onze 35 jaar rijke ervaring bent u bij ons in veilige handen voor prisma-metingen en alle andere soorten oogmetingen. Zelfs specifieke metingen zoals binoculaire roodgroen oogmetingen ten behoeve van specialistische vakgebieden zoals chirurgie of tandheelkunde verzorgen wij tot in de puntjes. U wordt dan ook bijgestaan door een ervaren en gespecialiseerd team.

Wat is een prisma-meting?

De prisma-meeting is tegenwoordig veel toegankelijker dan vroeger, toen prismatische glazen bijna uitsluitend werden voorgeschreven bij richtingsafwijkingen van de ogen (scheelzien en heteroforiën). Later werd duidelijk dat ook de ziekte van Ménière, evenwichtsstoornissen, migraine, dyslexie, rug- en nekklachten verholpen konden worden door middel van een prismacorrectie. Toch is de prisma-meting nog altijd een specialiteit die aanzienlijke aandacht vereist. Daarom adviseren wij u vooraf een afspraak bij ons te maken voor uw prisma-meting.

Wanneer heeft u een prisma-meting nodig?

Soms ontstaan klachten als twee ogen niet goed samenwerken. Dan is het alsof het binoculaire gezichtsveld niet meer door één maar twee afzonderlijke ogen wordt binnengelaten. Uw ogen kijken dan niet meer exact naar hetzelfde punt op hetzelfde moment. Gelukkig kan een gedegen prisma-meting verschil maken, door vast te stellen in welke mate uw ogen met elkaar samenwerken. Hiermee zijn wij in staat een gerichte oplossing voor u te formuleren, bijvoorbeeld met de juiste brillenglazen. Zo kunnen zelfs uw meest ontregelende klachten zoals vermoeidheid, pijnlijke slapen, spanning in uw nek en schouders en concentratieproblemen bij het lezen of computeren betrekkelijk snel worden aangepakt.

Prisma-meting en de juiste bril

Na onze prisma-meting krijgt u de juiste corrigerende brilglazen op maat. Hiervoor bezitten wij een divers aanbod van prachtige brilmonturen van de beste internationale merken zoalsCeline, Dior, Cazal, Cartier, Lindberg, Rolf Spectacles, Tod’s en Tom Ford. Ontdek deze en andere schitterende brillen van hoorn, goud en zelfs hout in ons inspirerende aanbod. Bezoek Siefers Opticum in Maastricht!